wix harvest Unresolved reference to symbol 'Directory:xxxxxx'

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

wix harvest Unresolved reference to symbol 'Directory:xxxxxx'

Ali.M.Habib
This post has NOT been accepted by the mailing list yet.
I use the following pre build event command

    robocopy "$(SolutionDir)Output" %SystemDrive%\st /MIR
    "%WIX%\bin\heat.exe" dir %SystemDrive%\st -dr xxxxxx -cg SourceComponentGroup -var var.SourcePath -ag -out "$(SolutionDir)MedexcloudInstaller\source.wxs"

and the source.wxs looks like

    <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
    <Wix xmlns="http://schemas.microsoft.com/wix/2006/wi">
        <Fragment>
            <DirectoryRef Id="xxxxxx">
                <Directory Id="dir4DC73BA8A8438155FDAF884E1D62B997" Name="st" />
            </DirectoryRef>
        </Fragment>
        <Fragment>
            <ComponentGroup Id="SourceComponentGroup">
    ........

and the product.wex looks like

    <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
    <Wix xmlns="http://schemas.microsoft.com/wix/2006/wi">
    <Product Id="*" Name="MedexcloudInstaller" Language="1033" Version="1.0.0.0" Manufacturer="KSYS" UpgradeCode="de489b5d-c61c-4701-8839-7889fa9c5772">
    <Package InstallerVersion="200" Compressed="yes" InstallScope="perMachine"  />
   
    <MajorUpgrade DowngradeErrorMessage="A newer version of [ProductName] is already installed." />
    <MediaTemplate />
   
    <Feature Id="ProductFeature" Title="MedexcloudInstaller" Level="1">
    <ComponentGroupRef Id="ProductComponents" />
    </Feature>
    </Product>
   
    <Fragment>
    <Directory Id="TARGETDIR" Name="SourceDir">
    <Directory Id="ProgramFilesFolder">
    <Directory Id="INSTALLFOLDER" Name="MedexcloudInstaller" />
    </Directory>
    </Directory>
    </Fragment>
   
    <Fragment>
       
     <ComponentGroup Id="ProductComponents" Directory="INSTALLFOLDER">
            <ComponentGroupRef Id="SourceComponentGroup"/>
    <Component Id="ProductComponent">
             
           </Component> 
    </ComponentGroup>
    </Fragment>
    </Wix>

but I always get error

Unresolved reference to symbol 'Directory:xxxxxx'